Fri fragt fra 999 kr.
Dag - dag levering

Ordre lagt inden 15:00 leveres efterfølgende hverdag med postnord.

30 dages returret

30 dages returret.

Fragt fra kun 29 kr.

Kelly KettleKelly Kettle Company

Vi er hos JA-outdoor.dk glade, for at kunne tilbyde, kvalitetsprodukter, fra det irske mærke, Kelly Kettle. Kelly Kettle blev designet, i 1890'erne, i det vestlige Irland. Bag Kelly Kettle, liger 4 generationers, familie arv. Firmaet er fortsat, drevet af familien, Kelly, og ambitionen er fortsat, at levere enkle, men funktionelle, kvalitetsprodukter, til campister, og friluftsfolk verden over.

Udover kedler, producere Kelly Kettle, også en række andre produkter, af høj kvalitet. Deres produktserie indeholder blandt andet, kogegrej, spisegrej, samt tilbehør til kedlerne. Køb Kelly Kettle hos JA-outdoor.dk

 

Om de forskellige kedler fra Kelly Kettle

Kelly Kettle producere kedler, i både, aluminium, og rustfri stål. Begge typer kedler, er fantastiske, og koger vand utrolig hurtigt, kogetiden er på 3-5 minutter, alt efter valg af kedel materiale (vær opmærksom på at vejret, også kan have indflydelse, på kogetiden, men bemærk samtidig, at Kelly Kettle er meget vind stærk, og er lyn hurtig, selv i dårligt vejr) og størrelse, hos JA-outdoor.dk har vi alle størrelser, og materialer, fra kelly Kettle, til gode priser.

  • Rustfrit stål, er dog lidt tungere, end aluminium; det er et stærkere metal, og derfor mere modstandsdygtigt, over for buler.
  • Aluminiumskedlen koger vand, lidt hurtigere, end dens ståltvilling, da aluminium leder varme, hurtigere end stål.
  • Kedel af aluminium, er lidt billigere, end rustfrit stål.
  • Siden midten af ​​2015, leveres både aluminium, og rustfrit stål kedel, med rustfri stålfirebase, som gør begge egnet, til brug sammen med vores. Hobo Stove tilbehør. En stålbase er mere egnet, til madlavning, end aluminiumbasen, da stål har et smeltepunkt,      der er næsten dobbelt så højt, som aluminium.
  • Hobo-stove bør kun bruges, sammen med en rustfri stålfirebase, på grund af dens evne, til at udholde de høje temperaturer.

 

Brug og vedligeholdelse

Sørg altid for, at tage den orange prop, ud før brug (på ældre kedler, alle nye kedler leveres med Kelly Kettle’s fløjteprop). Den grønne prop, med indbygget fløjte, må godt sidde i kedlen under brug.

Væg særligt opmærksom, på at løfte kedlen korrekt af, når vandet koger, da forkert brug kan medføre forbrændinger.

  • Brug begge hænder, til at holde tråd håndtaget, i en vinkel på 90 grader, mod kedlen. Tråden er kølig at røre ved, når kedlen er brugt korrekt på bunden.
  • Løft kedlen lige op, og hold håndtaget parallelt med jorden. Kedlens vægt sikrer, at kedlen forbliver lodret, og at der ikke spildes vand.
  • Når kedlen er fri, for bunden, og flammerne, kan du holde håndtaget, i den ene hånd, direkte over kedlens skorsten, og let føre vandet til der, hvor det er nødvendigt.
  • For at hælde vandet, hold håndtaget i den ene hånd, og løft forsigtigt på kæden, for at hælde.

Sørg altid for at der er vand i kedlen, når der tændes op i den, da der ellers risikeres gennembrænding, af kedlen (set på aluminiums kedler, dog ikke endnu set på stålkedler, men for begge materialer, vil tørkogning medføre, annullering af garantien). Vandkammeret skal altid være mindst to tredjedele fyldt, ved brug.


Vedligeholdelse af sin kelly kettle:

Man behøver ikke rengøre vandkammeret, da kammeret steriliseres, hver gang der koges vand i kedlen, og vil i så fald holdes rent. ønsker man alligevel at rengøre kammeret, kan man tage et stykke opvasketaps, og putte i kedlen, hvorefter man koger en kedel vand. Sørg for at skyl den grundigt igennem.


Ønsker man at rengøre, indersiden af kedlen ("skorstenen") kan dette gøres med f.eks. grillrens på stålkedler, og bådrens på aluminiumskedler. Bemærk dog, at brug af forkerte rengøringsmidler, kan medføre korrosion.


Køb Kelly Kettle til skarpe priser hos JA-outdoor.dk

Hos JA-outdoor.dk har vi det fulde sortiment, fra Kelly Kettle, til attraktive priser. Vi giver fri fragt på alle ordre, over 999 kr. Vores vision er at levere de bedste produkter, til de skarpeste priser, vi ønsker alle skal have adgang, til fedt grej, turen bliver bare lige det federe, med noget lækkert udstyr. Har du spørgsmål, eller er lige præcis det produkt du drømmer, om udsolgt, så tøv ikke, skriv en mail til os på Support@ja-outdoor.dk så finder vi ud af, hvornår vi kan levere det til dig.

 

Venlig hilsen

JA-outdoor.dk