Fri fragt fra 999 kr.
Dag - dag levering

Ordre lagt inden 15:00 leveres efterfølgende hverdag med postnord.

30 dages returret

30 dages returret.

Fragt fra kun 29 kr.
Biolite - CampStove 2
Biolite - CampStove 2
Biolite - CampStove 2
Biolite - CampStove 2
Biolite - CampStove 2
Biolite - CampStove 2

Biolite - CampStove 2

989,95 kr.
Varenummer: CSC1001

CampStove 2 er en opgraderet version af bestselleren CampStove. De store forskelle er, at CampStove 2 genererer 50% mere strøm end forgængeren. Den har også et indbygget batteri på 2600 mAh, så når man fyrer op i den, oplades batteriet. Som sædvanlig er man helt fossilfri ved brug af kegler og pinde fra naturen.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms

Når du har brugt din CampStove 2, har du derefter ekstra backup med strøm i det indbyggede batteri. En anden nyhed for CampStove 2 er, at den har et LED-panel, som viser flere indstillinger. Takket være dette panel kan man aflæse, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet, mængden af strøm genereret og hvilken indstilling ventilatoren står på.

Da ventilatoren kan køre hurtigere, brænder træet ved en højere temperatur, hvilket også genererer mindre røg. En liter vand koger på 4,5 minutter, hvilket er sammenligneligt med et gaskomfur - den eneste fordel er så, at man aldrig behøver at købe brændstof, fordi man kan finde det gratis i naturen.

Den termoelektriske generator (den orange del) kan let frigøres fra brændkammeret og kan placeres i det samme kammer. Hvis man også folder benene ind, så fylder en CampStove 2 ikke mere end en 1 liters Nalgene wide-mouth flaske.

CampStove 2 leveres med et Flexlight, der giver 100 lumen og med en trinløs dæmper til at skabe den helt rigtige stemning i lejren. I pakken finder du:

  • En CampStove 2
  • Et BioLite Flexlight
  • En Stuff Sack opbevaringspose
  • En pakke ildstartere
  • Et USB-kabel
  • Instruktioner

CampStove 2 leverer et output på 3 W ved 5 V, som peaker ved 4 W ved 5 V. Oplader man i 20 minuter, får man en batteritid på ca. 60 minutter (opladningstiden varierer afhængtigt af, hvad der oplades, og hvor stærk ild, man holder i gang). Det tager ca. 4,5 minutter at koge 1 liter vand, hvilket også afhænger af, hvor stærk ild, man holder i gang. CampStove 2 er kompatibel med de fleste USB-opladelige produkter som smartphones, GPS-apparater, actionkameraer og BioLites øvrig belysningsudvalg.

Når produktet er sammenpakket, måler det 201 x 127 mm og vejer 935 g.

OBS! Læs brugsanvisningen, før den første brug for din egen sikkerhed!