Fri fragt fra 999 kr.
Dag - dag levering

Ordre lagt inden 15:00 leveres efterfølgende hverdag med postnord.

30 dages returret

30 dages returret.

Fragt fra kun 29 kr.
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål
Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål

Fällkniven - NL5cx Idun Damaskus stål

14.999,95 kr.
Varenummer: NL5CXL

Fällkniven NL5cx idun med klinge i Cowry X Damaskus stål og håndtag i læder. Leveres med hylster i læder samt en flot gaveæske. Fremstillet i materialer af uhørt høj kvalitet. Svensk håndværk når det er bedst.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Fällkniven NL5cx idun med klinge i Cowry X Damaskus stål og håndtag i læder. Leveres med hylster i læder samt en flot gaveæske. Fremstillet i materialer af uhørt høj kvalitet. Svensk håndværk når det er bedst.

 

Det er en af verdens mest avancerede jagtknive. Kanten omfatter et pulverstål med følgende ekstreme indhold: C 3%, Cr 20%, Mo 1%, V 0,3% og jern til 100%. Dets hårdhed er ikke mindre end 64 HRC! Siderne består af rustfrit, 120-lags Damaskus-stål, og med kanten af ​​pulveriseret stål har vi dannet et blad, der i sin skønhed og styrke er i verdensklasse, ikke mindre. Kniven er et fremragende værktøj for alle, men sandsynligvis vil de fleste kunder erhverve den for sin eksklusive samleevne.

 

Håndtaget består af specielt udvalgt oxhide: desværre et materiale, der normalt overses af producenterne, men som giver et sikkert og robust greb. Den ældes smukt, og når årene går, får den en attraktiv brun patina, og den påvirkes ikke af olie og opløsningsmidler og uigennemtrængelig for vand. Tørhed kan forårsage små revner på håndtaget, men de forsvinder, når kniven tages i brug igen.

 

Vi fortsætter med den konvekse kant, da vi betragter dette som den ultimative kombination af skæreydelse og kantstyrke, og naturligvis har vores NL5 Idun-kniv dette. Enhver, der ved noget om knivfremstilling, ved, at en sådan kant kun kan håndlaves, og det er derfor, 99,99% af alle knive ikke har den slags kant. Knive generelt er selvfølgelig masseproduceret, hvor CNC-robotter og slibemaskiner former knivene så godt de kan. Maskinerne er fyldt med stabler af klinger, så produktionen kan gå 24 timer i døgnet, og resultatet er ret ofte rigtig godt - gode knive til overkommelige tilbud. Men hvis du vil have topskuffestyrke, korrosionsbestandighed, holdbarhed på kanterne og design, er maskinen ikke lavet, der kan komme endnu tæt på håndværket af en uddannet, dygtig knivsmed.

 

  • Vægt: 188 gram
  • Knivens total længde: 215 mm
  • Klingelængde: 100 mm
  • Klingetykkelse: 5 mm
  • Hårdhed af klingen (HRC): 64